close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  chevron_left
  chevron_right

  Arzator B-MAX 30kw

  Arzatorul B-MAX 30kw este un dispozitiv extrem de versatoil care poate fi utilizat intr-o gama larga de aplicatii, cum ar fi cazanele de noua generatie si generatoarele de aer cald.

  Se compune dintr-un arzator circular, un ventilator primar (viteza variabila), un dispozitiv de aprindere (echipat cu o fotocelula senzor de flacara) si un surub intern. Actioneaza un sistem de autocuratare atunci cand este conectat la aerul comprimat. Functionalitatea necesita un sistem de livrare a combistibilului, constand dintru-un surub conectat la arzator cu un tub flexibil si un recipient pentru paleti, care este furnizat cau un accesoriun separat. Arzatorul si intreaga unitate sunt actionate de un panou de control cu microprocesor care permite setarea fusurilor orare pe langa functionarea tuturor funtiilor de tragere. Este o obtiune utila pentru utilizator de a opera echipamentul numai atunci cand este necesar.

  Elementele echipamentului pentru arzatorul de peleti B-MAX 30kw:

  • B-MAX 30kw B-Home – Arzator de peleti;
  • Melcul de hranire cu peleti;
  • Cablare electrica pentru conectare;
  • Concector termostat de camera.

  Accesorii obtipnale (se aduc la cerere):

  • Pompa submersibila a bazinului de scurgere pentru termometru;
  • Set de aer comprimat
  Cere ofertă
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles