close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Cazan Combi Celsius Plussz

  Cazanele sunt potrivite pentru arderea de biomasa ne-lemnoasa si pelete de lemn in functionare automata. Datorita designului special, eficienta remarcabila poate fi obtinuta cu ambii combistibili. Sistemul poate fi ambalat usor si rapid. In cazul concomitentului, putem profita de usa mare pentru combistibil. Datorita usii largi de curatare, Cazanul a devenit mai confortabil de curatat. Prezinta o izolatie cu grosime de 5 cm si o usa din otel multistrat care contribuie la o eficienta mai mare a functionarii.

  Arzatorul automat pe peleti poate fi conectat usor si rapid la cazan, utilizand o usa de conectare special conceputa. In cazul arderii peletilor, putem profita din plim de automaticarea acestui cazan:

  -Pornire si oprire automata;

  Retentie si modulare a focului (5 niveluri de ardere);

  -Posibilitatea de a stoca parametrii de ardere a patru tipuri de peleti;

  Cere ofertă

  Acesta este disponibil in mai multe dimensiuni:

  -Perioada mai lunga de intratinere;

  -Curatare mai rapida.

  Cazanele sunt conforme cu standardul armonizat al MSZ EN303-5/2013, care a fost certificat de TUV SUD. Conform standardului mentionat, a obtinut certificarea Class3 in cazul arderii mixe si Class5 in cazul arderii peletilor, care este cea mai inalta clasa de clasificare conform standardului UE.

  Acesta este disponibil pe mai multe puteri (kw): 23-25 ; 25-29 ; 29-34 ; 40-43 ; 45-50 ; 50-56.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles