close
close

Formular cerere ofert─â

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observa╚Ťii

  Clapeta sens canalizare antirefulare PVC

  Clapeta de sens din PVC este un dispozitiv esen╚Ťial utilizat ├«n sistemele de canalizare ╚Öi ├«n alte aplica╚Ťii de gestionare a fluidelor. Aceasta are rolul de a permite fluxul unidirec╚Ťional al fluidelor ├«ntr-un sistem, ├«mpiedic├ónd refluxul sau ├«ntoarcerea acestora ├«n sens invers.

  Clapeta de sens din PVC este fabricat─â din policlorur─â de vinil (PVC), un material plastic rezistent, durabil ╚Öi non-coroziv, ceea ce o face potrivit─â pentru utilizarea ├«n medii agresive ╚Öi umede. PVC-ul confer─â clapetei de sens o rezisten╚Ť─â excelent─â la coroziune, substan╚Ťe chimice ╚Öi condi╚Ťii atmosferice variate.

  Principiul de func╚Ťionare al clapetei de sens const─â ├«n prezen╚Ťa unui disc sau unei pl─âci care se deschide ├«n direc╚Ťia fluxului de fluid ╚Öi se ├«nchide ├«n cazul ├«n care fluidul ├«ncearc─â s─â se deplaseze ├«n sens invers. Aceasta asigur─â c─â fluxul de ap─â sau alte lichide se deplaseaz─â ├«ntr-o singur─â direc╚Ťie, previne refluxul ╚Öi ├«mpiedic─â orice posibilitate de contaminare sau inunda╚Ťie ├«n sistemul de canalizare.

  Clapeta de sens din PVC poate fi utilizat─â ├«ntr-o varietate de aplica╚Ťii, inclusiv ├«n re╚Ťelele de canalizare, sta╚Ťiile de pompare, sistemele de drenaj ╚Öi evacuare a apelor pluviale, sistemele de iriga╚Ťii ╚Öi multe altele. Ea este instalat─â ├«n punctele critice ale sistemului, cum ar fi orificiile de scurgere, gurile de canalizare sau conductele de drenaj, asigur├ónd o func╚Ťionare corect─â ╚Öi eficient─â a sistemului ├«n ansamblu.

  Un avantaj important al clapetei de sens din PVC este durabilitatea sa ╚Öi rezisten╚Ťa la uzur─â. PVC-ul este un material robust ╚Öi rezistent la impact, capabil s─â reziste presiunilor ridicate ╚Öi fluctua╚Ťiilor de temperatur─â, ceea ce face ca clapeta de sens s─â fie ideal─â pentru utilizarea pe termen lung ├«n aplica╚Ťii variate.

  Cere ofert─â

  O claptea antirefulare ii scuteste de probleme pe cei care locuiesc la parter sau la etajele inferioare ale blocurilor.

  Un astfel de mecanism este util celor care nu au canalizare separata de coloana principala a blocului, dar si celor care locuiesc la curte beneficiaza de o retea de canalizare exterioara. In acest din urma caz, ea se monteaza pentru a evita refularea apelor uzate din reteaua stradala, in perioadele critice (ploi abundente, infundare).

  ATENTIE!

  O astfel de clapeta necesita intretinere periodica si se monteaza pe traseul dintre baie si reteaua stradala. Aceasta are rolul de a inchide coloana de scurgere a apelor reziduale din baie si bucatarie. Ea actioneaza ca o supapa de sens, inchizand etans conducta de scurgere in caz de inundatie, infundarea conductelor sau atunci cand tubulatura de scurgere nu face fata debutului.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folose╚Öte cookie-uri pentru a v─â oferi o experien╚Ť─â c├ót mai bun─â. Prin continuarea navig─ârii sunte╚Ťi de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am ├«n╚Ťeles