Clapeta sens canalizare antirefulare PVC

Clapeta antirefulare din PVC de 110mm cu inchidere automata sau manuala in cazul refularilor.

Pentru a evita o serie de neplaceri, precum inundatiile sau mirosurile neplacute in baie, ce pot aparea in cazul refularilor de mica anvergura, specialistii recomanda montarea unei clapete de sens antirefulare pentru canalizare.

Clapeta de sens antirefulare de inchide automat in cazul refularilor. Exista si optiunea de inchidere de ungenta -- in cazul interventiilor pe reteaua de canalizare, cand doriti oprirea fluxului de canalizare. Pentru aceasta trebuie ca maneta de pe capac sa de alfe in pozitia "Inchis".

O claptea antirefulare ii scuteste de probleme pe cei care locuiesc la parter sau la etajele inferioare ale blocurilor. 

Un astfel de mecanism este util celor care nu au canalizare separata de coloana principala a blocului, dar si celor care locuiesc la curte beneficiaza de o retea de canalizare exterioara. In acest din urma caz, ea se monteaza pentru a evita refularea apelor uzate din reteaua stradala, in perioadele critice (ploi abundente, infundare).

Atentie!

O astfel de clapeta necesita intretinere periodica si se monteaza pe traseul dintre baie si reteaua stradala. Aceasta are rolul de a inchide coloana de scurgere a apelor reziduale din baie si bucatarie. Ea actioneaza ca o supapa de sens, inchizand etans conducta de scurgere in caz de inundatie, infundarea conductelor sau atunci cand tubulatura de scurgere nu face fata debutului.

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.