COT cu talpa dublu PPR 20-1/2′; COT talpa simplu PPR 20-1/2′

COT TALPACotul dublu PPR 20-1/2 cu prindere in perete este construit cu doua orificii cu diametrul de 20 mm x 1/2 inch, un unghi de 90 grade si filet interior, cu rolul de a imbina tevile din PP Pres la acest unghi, pentru a asigura continuitate instalatiei. Cu ajutorul tevilor si fitingurilor din PP Pres se realizeaza conexiuni si instalari mai rapide, se asigura o etansare mai sigura a imbinarilor si rezistenta ridicata fata de agenti chimici. In plus, acestea nu modifica gustul sau mirosul apei, sunt rezistente la coroziune si se recomanda pentru utilizare in gama de temperaturi -20°C / + 95°C.

 

Cotul PPR SIMPLU 20-1/2′ are diametrul de 20 mm x 1/2 inch , un unghi de 90 grade si filet interior – exterior. Cu ajutorul tevilor si fitingurilor din PP Pres se realizeaza conexiuni si instalari mai rapide, se asigura o etansare mai sigura a imbinarilor si rezistenta ridicata fata de agenti chimici. In plus, acestea nu modifica gustul sau mirosul apei, sunt rezistente la coroziune si  se recomanda pentru utilizare in gama de temperaturi -20°C / + 95°C.

ATENTIE!

Aceste fittinguri sunt marca Kalde. 

 

 

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.