close
close

Formular cerere ofert─â

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observa╚Ťii

  Despre noi

  Despre noi

  Produsele comercializate de ROZETA PREST SRL includ o gam─â larg─â de articole pentru instala╚Ťii sanitare, cum ar fi robinete, baterii, chiuvete, wc-uri, cad─â de baie, cabine de du╚Ö, accesorii pentru baie, cazane pe lemne ╚Öi/sau ╚Öi multe altele. Acestea sunt disponibile ├«ntr-o varietate de modele ╚Öi de la o gam─â larg─â de branduri de ├«ncredere.

  ROZETA PREST SRL ofer─â clien╚Ťilor s─âi servicii profesioniste de consultan╚Ť─â, astfel ├«nc├ót ace╚Ötia s─â poat─â alege cele mai bune produse pentru nevoile lor specifice. Compania ofer─â, de asemenea, servicii de instalare ╚Öi repara╚Ťii, asigur├óndu-se c─â produsele sunt instalate ├«n mod corespunz─âtor ╚Öi func╚Ťioneaz─â optim.

  Cere ofert─â

  O alt─â caracteristic─â important─â a companiei este angajamentul s─âu fa╚Ť─â de calitate ╚Öi satisfac╚Ťia clien╚Ťilor. ROZETA PREST SRL ofer─â garan╚Ťii pentru produsele achizi╚Ťionate ╚Öi asigur─â clien╚Ťii de asisten╚Ť─â tehnic─â ╚Öi suport atunci c├ónd au nevoie.

  ├Än concluzie, ROZETA PREST SRL este o companie cu o reputa╚Ťie solid─â ├«n domeniul instala╚Ťiilor sanitare ╚Öi se concentreaz─â pe oferirea de produse de ├«nalt─â calitate, servicii profesioniste ╚Öi angajament fa╚Ť─â de satisfac╚Ťia clien╚Ťilor. Cu o experien╚Ť─â de peste 25 de ani ╚Öi o gam─â larg─â de produse ╚Öi servicii, ROZETA PREST SRL este o op╚Ťiune bun─â pentru cei care caut─â solu╚Ťii de ├«nalt─â calitate pentru instala╚Ťiile sanitare.

  Suntem importatori directi de Cazane Celsius Plussz, avand unele dintre cele mai bune si corecte preturi din zona noastra de acoperire.

  Comercializam cazane pe lemne, cazane combinate pe lemne si peleti, arzatoare, dar si accesorii pentru cazane, cum ar fi: gratarele specifice pentru fiecare cazan in parte, snurul pentru izolarea usilor, ustensile de curatare a cazanului, praf de curatare la ardere, perii pentru horn si consultanta gratuita.

  Contact Icon
  expand_less