Despre noi

rozeta oradeaSa incepem cu inceputul…

Noi, SC ROZETA PREST SRL, suntem o firma mica, dar cu maxim de potential. Da, recunosc, modestia e o caracteristica care ne resprezinta si de aceea dorim sa o scoatem in evidenta.

Scurt istoric.

Rozeta, a luat „viata” in 1994, in Oradea, avand ca si scop comercial vanzarea produselor de instalatii sanitare si de incalzire. Inca de pe atunci ne concentram pe nevoile clientului si pe oferte si preturi cat mai atractive.

Rozeta, este o firma cu capital social integral privat romanesc, avand domeniul de activitate comertul cu amanuntul al articolelor de fierarie, al articolelor din sticla si al celor pentru vopsit, in magazine specializate (cod CAEN 4752).

rozeta oradea

La noi in magazin gasiti produse dedicate pentru incalzirea in pardoseala, incalzirea cu calorifere, fitinguri pentru orice tip de instalatii (+bonusuri, iar aici ma refer la faptul ca poti sa gasesti la noi produse atipice pe care le gasesti destul de greu in comert), produse pentru canalizare si alimentare apa, obiecte sanitare (rezervoare wc ingropate, rezervoare wc, lavoare, piedestaluri, vase wc suspendate/cu iesire laterala/ cu iesire verticala, baterii ingropate, pe blat, inalte, seturi de dus, cazane pe lemne si lemene+peleti si o gramada de produse.

Mai pe scurt, te putem ajuta sa afli informatii despre ceea ce te intereseaza, ne ocupam de necesarul tau, de ofertele care se potrivesc cel mai bine pentru tine, la cel mai bun pret si evident ne intereseaza sa crestem ca si firma.

Pentru mai multe detalii, te asteptam in magazin sau poti sa ne contactezi la unul din numerele de telefon afisate in sectinea contact sau in antetul paginii.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.