close
close

Formular cerere ofert─â

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observa╚Ťii

  Filtre apa duplex

  Filtrele cu carbune activ se recomanda pentru utilizarea in aplicatii rezidentiale, industriale, farmaceutice, dar si pentru uz casnic este extrem de util.

  Filtrul magnetic filtreaza particulele aflate in suspensie in apa (nisip, rugina, pulberi fine), reducand turbiditatea. Acest filtru este format dintr-un pahar din polipropilena in care seste aplicata o sita din nylon lavabila. Este o componenta usor de spalat si nu se elibereaza particule contaminate in apa.

  Filtrele de carbune activ, sunt folosite la tratarea apei pentru inlaturarea clorului liber, a materiilor organice, imbunatatind considerabil proprietatile organoleptice ale apei eliminand gustul si mirosul neplacut. Substantele mentionate mai suns sunt absorbite pe suprafata de carbune activ. Curatarea filtrului de carbune activ se realizeaza prin aplicarea unui debit de apa in contracurent.

  CARACTERISTICI:

  • PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU: 7 BAR
  • TEMPERATURA MAXIMA DE LUCRU: 0-45┬░
  • RACORD FILET INTERIOR: 1″
  • LUNGIME FILTRE: 10′
  Cere ofert─â
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folose╚Öte cookie-uri pentru a v─â oferi o experien╚Ť─â c├ót mai bun─â. Prin continuarea navig─ârii sunte╚Ťi de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am ├«n╚Ťeles