Homepage – Setari site

Sc Rozeta Prest Srl este o firma care comercializeaza produse ce tin de echiparea unei bai, pornind de la tevi de alimentare pe orice fel de material (cupru, henco, ppr, teava zincata) si continuand cu obiectele sanitare (lavoare, vase wc, rezervoare wc, baterii, cadite de dus, cazi de baie, bideuri). Firma noastra garanteaza pentru ocrice produs vandut, oferind garantie, iar in zacul unui defect, in baza garantiei, se schimba.

Suntem importatori directi de Cazane Celsius Plussz, avand cele mai bune si corecte preturi din zona noastra de acoperire.

Comercializam cazane pe lemne, cazane combinate pe lemne si peleti, arzatoare, dar si accesorii pentru cazane, cum ar fi: gratarele specifice pentru fiecare cazan in parte, snurul pentru izolarea usilor, ustensile de curatare a cazanului, praf de curatare la ardere, perii pentru horn si consultanta gratuita. ­čÖé

 

Vezi detalii

CONTACTEAZ─é-NE:

    Acest site folose╚Öte cookie-uri pentru a v─â oferi o experien╚Ť─â c├ót mai bun─â. Prin continuarea navig─ârii sunte╚Ťi de acord cu folosirea acestora.