close
close

Formular cerere ofert─â

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observa╚Ťii

  Pompa solar ridicare presiune BlauTech

  Pompa ridicare presiune BlauTech pentru solar

  ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬áPompa de ridicare a presiunii pentru panouri solare nepresurizate cu corp din font─â BLAUTECH┬ápoate fi folosit pentru ridicarea presiunii ├«n instala╚Ťiile interioare a apei calde menajere. Totodat─â aceast─â pomp─â ofer─â solu╚Ťia pentru ├«nl─âturarea problemei legate de lipsa de presiune atunci c├ónd panoul solar nepresurizat este montat la ├«n─âl╚Ťime mic─â. Const─â dintr-un kit complet de ridicare a presiunii apei calde. Este echipat cu un ├«ntrerup─âtor automat controlat de scurgerea apei care la deschiderea unui robinet porne╚Öte pompa iar la ├«nchidere robinetului opre╚Öte pompa.

  Pompa se propune a se monta ├«n interiorul cl─âdirii ├«n zon─â u╚Öor accesibil─â pentru mentenan╚Ť─â, ├«n zone ferite de razele soarelui, de ├«nghe╚Ť ╚Öi de stropirea cu ap─â. Nu monta╚Ťi pompa ├«n b─âi sau ├«n zone cu umiditate crescut─â.

  ├Äntrerup─âtorul automat func╚Ťioneaz─â controlat de curentul de ap─â. Cre╚Öte presiunea apei, respectiv porne╚Öte pompa la deschiderea unui robinet ╚Öi opre╚Öte dup─â ├«nchiderea robinetului. Conducta de dup─â pomp─â nu trebuie s─â prezint─â scurgeri, ├«n caz contrar poate exista riscul pornirilor ╚Öi opririlor repetate.

  Pompa nu trebuie s─â func╚Ťioneze f─âr─â ap─â mai mult de 5 secunde altfel func╚Ťionarea uscat─â poat─â s─â distrug─â garniturile ╚Öi cauzeze scurgeri de lichid.

  Instalarea pompei in sistemul de panou solar

  ┬á Pompa de ridicare a presiunii cu corp din font─â BlauTech┬áse instaleaz─â ├«ntre rezervorul solar nepresurizat ╚Öi consumator. La montarea instala╚Ťiei solare nepresurizate, rezervorul panoului solar trebuie s─â fie amplasat─â deasupra nivelului bateriei de amestec cu minim 3 metri, recomandat 5 metri, astfel ├«nc├ót, la deschiderea acestuia, sa se asigure un debit minim care s─â ac╚Ťioneze ├«ntrerup─âtorul automat ╚Öi astfel s─â fie pornit─â pompa. ├Än aval ╚Öi ├«n amonte de pomp─â se recomand─â montarea unui robinet de sec╚Ťionare. ├Änainte de pomp─â se va monta un ventil de re╚Ťinere cu clapet─â ├«n pozi╚Ťie orizontal─â. Pe conducta de alimentare cu ap─â, se propune a se monta un filtru fin. Instala╚Ťia de alimentar─â cu ap─â trebuie s─â fie realizat─â din conducte sanitare rezistente la coroziune f─âr─â rugin─â.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folose╚Öte cookie-uri pentru a v─â oferi o experien╚Ť─â c├ót mai bun─â. Prin continuarea navig─ârii sunte╚Ťi de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am ├«n╚Ťeles