close
close

Formular cerere ofert─â

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observa╚Ťii

  Reductor presiune Herz 3/4′ sau 1′

  Reductorul de presiune Herz este un dispozitiv utilizat ├«n instala╚Ťiile de ap─â ╚Öi gaze pentru a regla ╚Öi men╚Ťine o presiune constant─â ╚Öi sigur─â ├«n re╚Ťea. Acesta este conceput pentru a reduce presiunea ├«n exces dintr-un sistem la o valoare mai mic─â, astfel ├«nc├ót s─â se asigure o func╚Ťionare eficient─â ╚Öi durabil─â a instala╚Ťiei.

  Reductorul de presiune Herz este fabricat de compania Herz, recunoscut─â pentru calitatea ╚Öi fiabilitatea produselor sale. Dispozitivul este construit cu materiale de ├«nalt─â calitate, cum ar fi o╚Ťel inoxidabil sau alam─â, pentru a rezista la presiuni ╚Öi temperaturi variate ╚Öi pentru a preveni coroziunea.

  Acest reductor de presiune este echipat cu o serie de caracteristici ╚Öi componente pentru a asigura o func╚Ťionare optim─â. Printre acestea se num─âr─â:

  1. Supap─â de reducere a presiunii: Este elementul principal al reductorului ╚Öi este proiectat─â pentru a regla ╚Öi men╚Ťine presiunea dorit─â. Supapa se deschide ╚Öi se ├«nchide ├«n func╚Ťie de presiunea din sistem, asigur├ónd o valoare constant─â ╚Öi controlat─â.
  2. Manometru: Reductorul este echipat cu un manometru care indic─â presiunea actual─â din sistem. Acesta permite utilizatorului s─â monitorizeze presiunea ╚Öi s─â verifice dac─â reductorul func╚Ťioneaz─â ├«n parametri normali.
  3. Filtre: Reductorul poate fi prev─âzut cu filtre pentru a ├«ndep─ârta impurit─â╚Ťile ╚Öi particulele din apa sau gazul care trec prin el. Aceste filtre protejeaz─â supapa de reducere a presiunii ╚Öi alte componente ├«mpotriva deterior─ârii ╚Öi uzurii premature.
  4. Reglarea presiunii: Dispozitivul permite ajustarea presiunii de ie╚Öire, astfel ├«nc├ót utilizatorul s─â poat─â ob╚Ťine valoarea dorit─â ├«n func╚Ťie de cerin╚Ťele specifice ale instala╚Ťiei.

  Reductorul de presiune Herz este utilizat ├«ntr-o gam─â larg─â de aplica╚Ťii, inclusiv ├«n sistemele de alimentare cu ap─â, instala╚Ťiile de ├«nc─âlzire central─â, sistemele de alimentare cu gaze naturale ╚Öi multe altele. Asigur─â men╚Ťinerea unei presiuni constante ╚Öi adecvate ├«n re╚Ťeaua respectiv─â, protej├ónd astfel instala╚Ťiile ╚Öi echipamentele asociate de presiuni excesive ╚Öi fluctua╚Ťii necontrolate.

  Cere ofert─â

  Reductoarele de presiune in instalatiile de apa potabila se monteaza de obicei in spatele contorului de apa intre doua robinete. Directia de curgere in corpul reductorului este indicat cu o sageata imprimata pe exteriorul acestuia.

  La montaj se va respecta directia de curgere. Rotirea manerului in sensul ceasornic va creste presiunea de iesire.

  Manometrul insurubat pe partea frontala a corpului indica presiune reglata la iesire. Presiunea de iesire este presetata la 3 bari iar cea de intrare la 4 bari. Pentru instalatii din locuinte se recomanda o presiune maxima de iesire din reductorul de presiune de 4 bari.

  Reductorul de presiune Herz nu necesita vreo interventie speciala.

  Contact Icon
  expand_less