close
close

Formular cerere ofert─â

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observa╚Ťii

  Regulator tiraj Regulus RT4

  Regulatorul de tiraj Regulus RT4 este un dispozitiv special conceput pentru controlul eficient al tirajului ├«n cazanele cu ardere de biomasa lemnoas─â. Aceasta este o versiune cu ajustare manual─â, ceea ce ├«nseamn─â c─â set─ârile ╚Öi reglajele pot fi f─âcute de c─âtre utilizator ├«n mod individual, ├«n func╚Ťie de nevoile specifice ale sistemului de ├«nc─âlzire.

  Acest regulator de tiraj are rolul esen╚Ťial de a asigura o ardere optim─â a biomasei lemnoase ├«n cazane, contribuind astfel la eficien╚Ťa ╚Öi siguran╚Ťa func╚Ťion─ârii sistemului. Prin controlul tirajului, acest dispozitiv permite ajustarea cantit─â╚Ťii de aer furnizat─â pentru arderea biomasei lemnoase, ├«n func╚Ťie de necesit─â╚Ťi.

  Regulatorul de tiraj Regulus RT4 dispune de o serie de caracteristici ╚Öi func╚Ťionalit─â╚Ťi importante. Acestea pot include un sistem de senzori ╚Öi sonde pentru m─âsurarea temperaturii, presiunii ╚Öi fluxului de aer, care ajut─â la monitorizarea ╚Öi reglarea procesului de ardere. De asemenea, poate avea butoane sau potentiometre pentru ajustarea manual─â a tirajului ╚Öi a altor parametri relevan╚Ťi.

  Avantajele utiliz─ârii acestui regulator de tiraj includ posibilitatea de a optimiza consumul de combustibil ╚Öi de a reduce emisiile nocive, asigur├ónd astfel un impact mai mic asupra mediului ├«nconjur─âtor. De asemenea, acesta poate ajuta la men╚Ťinerea unei temperaturi constante ├«n sistemul de ├«nc─âlzire ╚Öi la prevenirea problemelor cauzate de un tiraj inadecvat, cum ar fi formarea de funingine sau depunerile de gudron.

  ├Än concluzie, Regulatorul de tiraj Regulus RT4 este un dispozitiv esen╚Ťial pentru controlul eficient al tirajului ├«n cazanele cu ardere de biomasa lemnoas─â. Acesta ofer─â posibilitatea de ajustare manual─â a parametrilor ╚Öi asigur─â o ardere optim─â a biomasei lemnoase, contribuind astfel la performan╚Ťa ╚Öi durabilitatea sistemului de ├«nc─âlzire.

  Cere ofert─â

  AVANTAJE REGULATOR DE TIRAJ REGULUS RT4

  • Constructie compacta
  • Tija de actionare cu brat de 120 mm , tarata cf. standard
  • Cu scalare atat pentru instalarea orizontala cat si verticala
  • Senzor de temperatura din cupru
  • Rozeta de reglaj din material sintetic de calitate
  • Termostat parafinat
  • Carcasa din material sintetic
  • Tija de actionare din otel galvanizat
  • Lant din otel galvanizat
  • Arc elicoidal de revenire
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folose╚Öte cookie-uri pentru a v─â oferi o experien╚Ť─â c├ót mai bun─â. Prin continuarea navig─ârii sunte╚Ťi de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am ├«n╚Ťeles