close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Regulator tiraj Regulus RT4

  Regulatorul de tiraj Regulus RT4 este un dispozitiv special conceput pentru controlul eficient al tirajului în cazanele cu ardere de biomasa lemnoasă. Aceasta este o versiune cu ajustare manuală, ceea ce înseamnă că setările și reglajele pot fi făcute de către utilizator în mod individual, în funcție de nevoile specifice ale sistemului de încălzire.

  Acest regulator de tiraj are rolul esențial de a asigura o ardere optimă a biomasei lemnoase în cazane, contribuind astfel la eficiența și siguranța funcționării sistemului. Prin controlul tirajului, acest dispozitiv permite ajustarea cantității de aer furnizată pentru arderea biomasei lemnoase, în funcție de necesități.

  Regulatorul de tiraj Regulus RT4 dispune de o serie de caracteristici și funcționalități importante. Acestea pot include un sistem de senzori și sonde pentru măsurarea temperaturii, presiunii și fluxului de aer, care ajută la monitorizarea și reglarea procesului de ardere. De asemenea, poate avea butoane sau potentiometre pentru ajustarea manuală a tirajului și a altor parametri relevanți.

  Avantajele utilizării acestui regulator de tiraj includ posibilitatea de a optimiza consumul de combustibil și de a reduce emisiile nocive, asigurând astfel un impact mai mic asupra mediului înconjurător. De asemenea, acesta poate ajuta la menținerea unei temperaturi constante în sistemul de încălzire și la prevenirea problemelor cauzate de un tiraj inadecvat, cum ar fi formarea de funingine sau depunerile de gudron.

  În concluzie, Regulatorul de tiraj Regulus RT4 este un dispozitiv esențial pentru controlul eficient al tirajului în cazanele cu ardere de biomasa lemnoasă. Acesta oferă posibilitatea de ajustare manuală a parametrilor și asigură o ardere optimă a biomasei lemnoase, contribuind astfel la performanța și durabilitatea sistemului de încălzire.

  Cere ofertă

  AVANTAJE REGULATOR DE TIRAJ REGULUS RT4

  • Constructie compacta
  • Tija de actionare cu brat de 120 mm , tarata cf. standard
  • Cu scalare atat pentru instalarea orizontala cat si verticala
  • Senzor de temperatura din cupru
  • Rozeta de reglaj din material sintetic de calitate
  • Termostat parafinat
  • Carcasa din material sintetic
  • Tija de actionare din otel galvanizat
  • Lant din otel galvanizat
  • Arc elicoidal de revenire
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles