close
close

Formular cerere ofert─â

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observa╚Ťii

  Sisteme de filtrare

  filtru apa triplexApa este indispensabila pentru sanatatea si bunastarea umana; nu poate exista viata pe Pamant fara apa. De fapt, corpul uman este compus din 70% apa. Asadar, o apa filtrata este foarte importanta pentru sanatatea organismului uman.

   

  Apa poate face rau pentru corpul tau daca nu este purificata. Ea contine numerosi contaminanti ce dauneaza sanatatii tale. Apa este elementul esential pentru sanatate si este importanta pentru organismul uman deoarece asigura supravietuirea si previne deshidratarea. Creierul uman este format din 95% apa, sangele este 82% apa si plamanii 90%. O simpla scadere de 2% a apei din corpului nostru poate declansa semne de deshidratare.
  Semnele care se identifica cu deshidratare sunt constipatie, dureri de cap, indigestie, crestere in greutate, retentie de lichide, pietre la rinichi, infectii ale tractului urinar.

  Corelatia dintre apa potabila contaminata si multe boli semnificative si probleme de sanatate este foarte puternica.
  Asadar, pentru ca apa ce o consumam sa fie sanatoasa, pura , avem nevoie de purificatoare de apa concepute pentru a elimina sau a reduce anumiti poluanti (nitrati, pesticide, metale grele, materiale organice), precum si a imbunatati gustul apei (eliminarea de clor).

   

  Mai jos gasiti cele doua tehnici pe care noi le promovam si le si recomandam:

  • Osmoza inversa:┬á ┬á Apa de la robinet trece printr-o membrana semipermeabila, ce elimina in proportie de 90-99% din contaminantii prezenti in apa. Aceasta metoda de purificare, initial conceputa pentru utilizari industriale, este foarte populara astazi in purificarea apei menajere. Este un sistem practic, ce permite membrilor familiei dumneavoastra sa beneficieze permanent de apa filtratat.
  • Filtrarea apei cu carbune granular activat:┬á ┬á ┬á Acest mediu de filtrare este deseori folosit pentru declorinarea apei de retea sau apei de put ce a fost clorinata in prealabil. Statiile de filtrare cu carbune activesunt foarte eficiente pentru a elimina din apa materia organica, turbiditatea, pentru declorinarea apei, eliminarea gustului si mirosului neplacut, limpezirea apei, reducere tricloretilena, trihalometani, insecticide, ierbicide, substante organice volatile.

   

  Atunci cand alegeti un sistem de purificare a apei, trebuie sa se ia in considerare calitatea apei brute. Exista, de obicei, o serie de poluanti in apa, care trebuie sa fie tratati, in consecinta, exista mai multe etape care trebuie aplicate pentru a realiza filtrarea apei.
  Aveti nevoie sa verificati calitatea apei, iar in functie de aceasta , specialistii in tratarea apei pot sa va recomanda filtrul sau statia ce contine etapele necesare pentru a avea in final o apa fara contaminanti periculosi.

   

  ÔÖŽ Toate aceste metode sunt eficiente pentru a beneficia in locuinta ta de o apa pura, in conditiile in care sunt respectate toate operatiunile de mentenanta ce se impun la fiecare sistem de tratare in parte.

  Contact Icon
  expand_less