close
close

Formular cerere ofert─â

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observa╚Ťii

  Contor apa iPERL electronic

  iPERL dore╚Öte s─â provoace impactul cel mai mic posibil asupra mediului. O astfel de influen╚Ť─â se evalueaz─â printr-o serie de analize de-alungul ├«ntregului ciclu de via╚Ť─â, care acoper─â schimb─ârile climatice, calitatea ecosistemelor, s─ân─âtatea uman─â ╚Öi resursele naturale. iPERL a fost dezvoltat ├«ntr-un spirit ecologic, fiind confec╚Ťionat din materiale complet reciclabile.

  IPERL este conceput pentru a satisface cerin╚Ťele chiar ╚Öi cele mai severe ale diferitelor domenii de utilizare. Acestea includ mi╚Öc─ârile
  rapide de deschidere și închidere ale robinetelor, care creează un debit tranzitoriu rapid dificil
  de detectat ╚Öi de m─âsurat ÔÇô fenomen tipic in aplicatiile rezidentiale si┬á comerciale.

  iPERL este complet protejat impotriva tuturor riscurilor retelelor de apa. El este construit pentru a fi instalat atat in interior cat si in exteriorul cladirilor. Constructia etansa a unui iPERL se caracterizeaza printr-un grad ridicat de protectie contra umiditatii, fiind incadrat in clasa de protectie IP68.

  Cere ofert─â

  C O M U N I C A T I E

  iPERL este echipat cu tehnologia radio integrata SENSUS de putere joasa de 868 Mhz putere de emisie 25mW. Utilizand un sistem de comunicare Sensus RF, proprietate Sensus de 1 1/2 cai, el ofera beneficiile tehnilogiilor, atat de mono, cat si bidirectionale. Designul inovator ofera colectare tip „walk-by” si tip „drive-by” cu scop de facturare si alarma a datelor, si totodata, datorita capacitatii sale de stocare de pana la 2880 valori, permite interogarea de date mai detaliate a contorului.

  Impreuna cu Sensus Radio, iPERL ofera, de asemenea, o platforma T1 de utilizare omologata de OMS.

  Radio cu raza mare de actiune –┬á Sensus Radio ofera conexiunea la infrastructura de radio cu raza mare de actiune, FlexNet permitand ca iPERL sa fie integrat in acest sistem. Datorita tehnologiei sale inovatoare de comunicatie, care ofera o disponibiltate permanenta de date, iPERL, dedicat atat distribuitorilor cat si consumatorilor de apa, este busola dvs tehnologica, care indica directia catre un viitor superb a retelelor inteligente.

  Specificatii:

  • Contoare electromagnetice
  • iPERL ├«╚Öi men╚Ťine parametrii de func╚Ťionare pe toat─â durata de via╚Ť─â, independent de calitatea apei, presiunea din re╚Ťea sau modific─ârile condi╚Ťiilor de montaj. Nici o alt─â tehnologie actual─â nu egaleaz─â iPERL.
  • Deoarece condi╚Ťiile de instalare nu sunt ├«ntotdeauna ideale, iPERL a fost proiectat pentru a fi instalat ├«n orice pozi╚Ťie, independent de direc╚Ťia de curgere, astfel ├«nc├ót performan╚Ťele metrologice s─â nu fie afectate.
  • iPERL este echipat cu tehnologia radio Sensus de joas─â putere de 868MHz. Utiliz├ónd un sistem de comunicare ce ofer─â beneficiile tehnologiilor uni- ╚Öi bidirec╚Ťionale. Tehnologia inovativ─â permite colectarea tip ÔÇ×walk-byÔÇŁ ╚Öi ÔÇ×drive-byÔÇŁ a datelor ├«n scopul factur─ârii, aten╚Ťion├ónd operatorul ├«n caz de fraud─â. Datorit─â capacit─â╚Ťii sale de stocare de p├ón─â la 2880 valori, permite o analiz─â┬á detaliat─â a informa╚Ťiilor. iPERL dispune pe l├óng─â protocolul Sensus Radio ╚Öi de o platform─â de transmisie T1, certificat─â de OMS.
  • SPECIFICATII TEHNICE:
   • Dn15├Ě40mm ; PN 16
  Contact Icon
  expand_less