close
close

Formular cerere ofert─â

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observa╚Ťii

  Contor apa Sensus cu citire de la distanta

  Contorul de ap─â iPERL electronic este un dispozitiv avansat ╚Öi precis utilizat pentru m─âsurarea consumului de ap─â ├«ntr-o gam─â variat─â de aplica╚Ťii reziden╚Ťiale, comerciale ╚Öi industriale. iPERL este un acronim pentru „Intelligent Polymer Enhanced Register Lay” (├«nregistrare inteligent─â cu polimeri ├«mbun─ât─â╚Ťi╚Ťi), descriind tehnologia inovatoare ╚Öi performan╚Ťele superioare ale acestui contor.

  Contorul de ap─â iPERL electronic utilizeaz─â o combina╚Ťie de tehnologii avansate, inclusiv senzori de flux ╚Öi un ├«nregistr─âtor electronic, pentru a oferi o m─âsurare precis─â ╚Öi fiabil─â a consumului de ap─â. El este proiectat s─â ofere o acurate╚Ťe ridicat─â ╚Öi s─â reziste ├«n condi╚Ťii de func╚Ťionare variate, inclusiv ├«n cazul presiunilor ridicate sau fluctua╚Ťiilor de temperatur─â.

  Un aspect remarcabil al contorului de ap─â iPERL este tehnologia sa de citire electronic─â. Acesta utilizeaz─â un sistem electronic pentru a ├«nregistra ╚Öi afi╚Öa datele de consum de ap─â, elimin├ónd astfel necesitatea citirii manuale sau a ├«ntre╚Ťinerii periodice. Aceasta faciliteaz─â monitorizarea ╚Öi administrarea eficient─â a consumului de ap─â, permi╚Ť├ónd utilizatorilor s─â ob╚Ťin─â informa╚Ťii ├«n timp real ╚Öi s─â ia decizii ├«n cuno╚Ötin╚Ť─â de cauz─â.

  Contorul de ap─â iPERL este echipat cu o interfa╚Ť─â avansat─â, care permite conectivitatea la sistemele de monitorizare ╚Öi management al consumului de ap─â. Aceasta poate fi integrat─â cu tehnologii de comunica╚Ťie precum re╚Ťelele de radiofrecven╚Ť─â sau tehnologia celulelor GSM, permi╚Ť├ónd transmiterea automat─â a datelor de consum c─âtre platforme de monitorizare centralizate sau aplica╚Ťii mobile.

  Un alt beneficiu al contorului de ap─â iPERL este durabilitatea sa. El este fabricat din materiale rezistente la coroziune ╚Öi impact, precum ╚Öi la factori externi cum ar fi expunerea la UV sau substan╚Ťe chimice. Acest lucru ├«i confer─â o via╚Ť─â lung─â de func╚Ťionare ╚Öi necesit─â un nivel minim de ├«ntre╚Ťinere.

  Cere ofert─â
  • Deoarece condi╚Ťiile de instalare nu sunt ├«ntotdeauna ideale, iPERL a fost proiectat pentru a fi instalat ├«n orice pozi╚Ťie, independent de direc╚Ťia de curgere, astfel ├«nc├ót performan╚Ťele metrologice s─â nu fie afectate.
  • iPERL este echipat cu tehnologia radio Sensus de joas─â putere de 868MHz. Utiliz├ónd un sistem de comunicare ce ofer─â beneficiile tehnologiilor uni- ╚Öi bidirec╚Ťionale. Tehnologia inovativ─â permite colectarea tip ÔÇ×walk-byÔÇŁ ╚Öi ÔÇ×drive-byÔÇŁ a datelor ├«n scopul factur─ârii, aten╚Ťion├ónd operatorul ├«n caz de fraud─â. Datorit─â capacit─â╚Ťii sale de stocare de p├ón─â la 2880 valori, permite o analiz─â┬á detaliat─â a informa╚Ťiilor.iPERL dispune pe l├óng─â protocolul Sensus Radio ╚Öi de o platform─â de transmisie T1, certificat─â de OMS.

  Omologari:

  1.Certificatul de omologare de tip CE este in conformitate cu:

  • 2004/22/CE (MID)
  • ┬áEN 14154:2007
  • OIML R49: 2006

  2.Certificatul de conformitate pentru apa potabila este in conformitate cu:

  • KTW/DVGW (Germania)
  • ACS (Franta)
  • WRAS (Marea Britanie)

   


  RADIO CU RAZA DE MARE ACTIUNE

  Sensus Radio ofera coneziunea la infractructura de radio cu raza mare de actiune, FlexNet permitand ca iPERL sa fie direct in acest sistem. Datorita tehnologiei sale inovatoare de comunicatie care ofera o disponibilitate permanenta de date, iPERL , dedicat atat distribuitorilor cat si consumatorilor de apa, este busola dvs tehnologica, care indica directia catre un viitor superb a retelelor inteligente.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folose╚Öte cookie-uri pentru a v─â oferi o experien╚Ť─â c├ót mai bun─â. Prin continuarea navig─ârii sunte╚Ťi de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am ├«n╚Ťeles